Neem contact op met Bouwwerken Robeyn voor nauwkeurige bouw- en renovatiewerken.

051 67 00 16

Bouwen in stijl
Wees trots op uw nieuwe woning

Zijn de plannen voor uw nieuwe woning getekend? Dan heeft u met Bouwwerken Robeyn de juiste bouwaannemer onder de arm genomen voor het oprichten van uw nieuwbouw in West- en Oost-Vlaanderen. De zaak voert de metselwerken van uw ruwbouw helemaal volgens uw plannen uit om tot een kwaliteitsvol project te komen.

Funderingen leggen

Bouwen gaat steeds van start met het voorzien van stevige funderingen. Deze aannemer uit Lichtervelde voert correcte graafwerken uit om aan de aanleg van de fundering te beginnen. Ook de bouwplaat en de nodige rioleringen worden geplaatst zodat u uw toekomstige woning vlot de hoogte in zal zien gaan.

Ruwbouw optrekken

Na het uitharden van de fundering is de tijd aangebroken om de metselwerken aan te vatten. U geniet van rechte binnen- en buitenmuren met de aanwezigheid van een gepaste isolatielaag. De bouw verloopt minutieus volgens uw plannen zodat u na het afwerken van de ruwbouw zonder zorgen aan de inrichting van uw nieuw pand kan beginnen.

Kleine metselwerken

Bouwen kan eveneens van pas komen tijdens het renoveren van uw huis. Heeft u nood aan de uitbreiding met een slaapkamer? Komt er een nieuwe ruimte voor de keuken? Of moet de tuinmuur worden opgetrokken? Het zijn allemaal taken die Bouwwerken Robeyn voor u regelt door middel van metselwerken met een hoge afwerkingsgraad.

Contact

Bouwen in Lichtervelde en omstreken doet u met het vakmanschap en de professionele aanpak van Bouwwerken Robeyn. U maakt vandaag een afspraak en uw wensen worden meteen overlopen. Nadien is het genieten van het tot stand komen van uw project.

RUIME ERVARING

CORRECTE PRIJZEN

AFSPRAAK = AFSPRAAK